web statistics

fredag 5. september 2008

Rena - lite vak men noen store..

Jeg har fisket Renaelva i kveld sammen med Bas de Bruin fra Nederland. Vi prøvde først tørt, men så lite vak og lite klekking, så vi valgte nymfe og nappindikator. Noen pene harr fra 37 til 44 cm. En helt grei kveld i Renaelva. :-)
Vanntemp: 11,2

onsdag 3. september 2008

El. fiske i Renaelva

Det el.fiskes med båt fra Renaelva i disse dager. Dette gjøres i forbindelse med utredelsene rundt OVAS- utbyggingen. Så langt har de registrert 8 ulike fiskeslag, og svært varierende fiske.

tirsdag 2. september 2008

Lavt vann men fine forhold - Glomma koppangsøyene

Jeg har i dag driftet fra Koppang og gjennom Koppangsøyene. Fine forhold med god varme i lufta, lite vind gav noe vakaktivitet. Ikke kanonfiske, men fikk en del harr av anstendig størrelse.

Her en liten innvåner som falt for en pink tag

søndag 31. august 2008

Skarv i Glomma og Rena!

Jeg har sett Skarv (storskarv) nesten på hver eneste tur jeg har vært ute i august. Det har også vært flere rapporter om fisk som er skadet etter angrep fra Skrav (Skarven hakker ofte hull i fisken).
Flere utenlandske fiskere jeg har snakket med sier at skarveplagen startet på samme måten i deres hjemland, først kom noen få, senere kom de store flokker som gjorde stor skade på fiskebestanden. La oss håpe det ikke skjer her...

Vil bare minne om at det er jakt på skarv fra 01.10 - 31.11 :-) Jeg har nå fått melding om fra flere som har sett flokker med opp til 15 fugl. God jakt! :-)

Fine forhold, men lite vak i Rena

Var ute noen timer på formiddagen 30. august. 13,1 grader i vannet og fine forhold. Vannstanden har økt ca 40 cm, men det er klart og fint vann. Så noen få ignitaer som klekket på formiddagen. Ellers var det lite vak og en rolig dag ved elven :-)